Vásárlás-Foglalás

Törpesünik kiválasztása

A kis törpesüniket folyamatosan tartunk üzletünkben, ha felkerülnek az ELVIHETŐ ÁLLATOK menüpont alá, az azt jelenti, hogy ő már eladó sorban van és megtalálható az üzletünkben illetve megtekinthető bármikor nyitvatartási időben. A lefotózott süniken kívül mindig található bent több süni is! Bíztatok mindenkit, hogy személyesen fáradjon be és nézze meg a saját szemével.  Időpont foglalása NEM szükséges!

Van lehetőség foglalása is, ha azonnal nem tudod őt hazavinni! Ekkor egy 5000 Ft-os foglaló ellenében lefoglalhatod a kiszemelt sünit és hazaviheted őt egy későbbi időpontban!

Elképzelhető, hogy nem minden sünit töltöttünk fel az oldalra, így ha van lehetőséged bátran gyere be körbenézni!

A foglalásokat 10 napig tudjuk fenntartani!

A foglalás leadása

A foglalást több féle módon is le lehet adni!

  • Személyesen üzletükbe
  • E-mailben
  • Telefonon
  • Az oldal alján található űrlap segítségével

A foglaló befizetése történhet utalással és személyes befizetéssel üzletünkben!

Sünik elvitele

A süniket legkorábban 6-7 hetes korban tudjuk oda adni, amikor már önállóan eszik, iszik és nem szorul anyai gondoskodásra!

Átvétel helye

A süniket át lehet venni üzletünkben, nyitvatartási időben (itt tudod megnézni)

Van lehetőség a kiszemelt törpesünt házhozszállítással is kérni, ebben az esetben mi visszük ki neked a sünit, több városba is szállítunk, a városok listáját alább találod meg!

Abony, Baja, Bátaszék, Biatorbágy, Bicske, Bóly, Bonyhád, Budaörs, Budakeszi, Budapest, Cegléd, Csorna, Csömör, Debrecen, Dunaföldvár, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Esztergom, Füzesabony, Galgamácsa, Gárdony, Göd, Gödöllő, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Hajdúböszörmény, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hatvan, Hódmezővásárhely, Isaszeg, Kápolnásnyék, Kecskemét, Kerepes, Keszü, Kiskunfélegyháza, Kistarcsa, Komárom, Komló, Kozármisleny, Maglód, Martonvásár, Mende, Mezőkövesd, Miskolc, Mogyoród, Mohács, Monor, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagytarcsa, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Paks, Pécel, Pécs, Pécsvárad, Piliscsaba, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Siófok, Solymár, Sopron, Sóskút, Sülysáp, Százhalombatta, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szilasliget, Szolnok, Szombathely, Tápiószecső, Tata, Tatabánya, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tóalmás, Tolna, Vác, Vecsés, Velence, Veresegyház, Veszprém

Törpesüni árak

Minden egyes süninek az ára egyedileg kerül meghatározásra! Több tényezőtől is függ, nemtől, kortól, színtől és egyéb tényezők is befolyásolják!

De amire lehet számítani az általában 20-45 ezer forint között.
Néha akadnak olcsóbb 15 ezer körüli sünik is!

Ha van egy kiszemelt sünid akkor érdeklődj az áráról!

Törpesüni felszerelés

Minden törpesünihez vihető teljes kezdőcsomag is! Ha nem szeretnél teljes kezdőszettet vinni, akkor egyesével is össze tudod válogatni a felszereléseket és a tápokat.

Törpesüni előjegyzés

Ha nem találsz egy színben neked tetsző sünit, akkor van lehetőség egy jövőbeli süni foglalására, előjegyzésére is!

Ebben az esetben nem kérünk foglalót! Annyi a dolgot, hogy e-mailben jelzed felénk a szín és nem igényed és amint születik ilyen süni nálunk, felvesszük veled a kapcsolatot.

Az előjegyzés nem jár semmilyen kötelezettségvállalással.

További információk

Minden süni akit el lehet vinni makk egészséges! A sünikkel mi már kis kortól foglalkozunk egyesével, így egy kézhez szokott sünit kapsz!

Minden sünit féregtelenítő cseppel kezelünk az elvitel előtt (Stronghold csepp)

A sünikhez jár egy általunk kiállított tenyésztői bizonylat, illetve van lehetőség származási lap kiállítására is ha előre jelzik.


    További információért keress minket elérhetőségeink bármelyikén!